Dagbok

Stallets dagbok

Lördag och då brukar stallet vara fullt med ägare hela dagen. Idag var det dock väldigt lugnt och endast ett fåtal tappra dök upp. Det är mycket semestrar och annat just nu samt att många siktar på ett besök imorgon istället.Då är det ju tävlingar med Women Jockeys World Cup samt flera storlopp, så en väldigt stor publikdag. 
Träningen gick bra och det var blandade tempon med många som tränade på raskt. Hästarna skötte sig bra och såg starka ut, de gjorde det bra på bettet precis så som man vill att de ska vara.
Vi hade också en hel del arbete i stallet och även förberedelser inför morgondagen så all utrustning och annat är redo inför tävlingarna.
Vi har tyvärr fått stryka Light Treading imorgon då hon sparkat till sig i hagen. Det är en liten ofarlig bula, men just nu är den varm och enligt veterinär kan det ta ett par veckor till innan hon är helt bra. Detta är nackdelen med att ha busande hästar ute i hagen, hon är ganska vild av sig. Fördelen är dock glädjen för hästarna att vara ute och göra vad de vill, för vissa hästar är det helt avgörande för deras psykiska välmående. 
Återstår gör tre starthästar imorgon och jag har uppdaterat kommentarer angående deras chanser. Ni hittar det som alltid under fliken Starter (& Resultat). Håll tummarna för oss imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1