Dagbok

Stallets dagbok

Värsta hetta jag varit med om på evigheter! Jag som är nästan löjligt frusen av mig och gärna går runt i varma jackor och tröjor så fort det ens tenderar att blåsa lite, jag höll på att smälta bort...
Det var en tryckande hetta med gassande sol och så himla kvavt. Temperaturmätaren som är på stallbacken visade 39 grader hela dagen.
Inne i gäststallarna var det bra temperatur ute på stallgången tack vare att vi hade dörrarna vidöppna på båda sidor så luften kunde cirkulera. Däremot inne i själva boxarna var det smällvarmt och hästarna svettades hela tiden. Jag undrar hur många gånger vi spolade dem under dagen och försökte kyla ner dem?
Shylock klarade värmen helt okej och gjorde ett godkänt lopp. Approach däremot tror jag alla kunde se att det var något som inte stämde, han var totalt av bettet redan efter några hundra meter i loppet. Efteråt mådde han inte alls bra och var helt slut. Mycket troligt orsakat av värmen, men så klart kollar vi upp honom så det inte orsakades av något annat.
Återkommer imorgon med rapport!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1