Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka igen då. När det är tävlingar mest hela tiden så blir man lite dagvill faktiskt. Nu är det inte tävlingar på Bro Park förrän om knappt två veckor, men vi kommer starta hästar både på Göteborg på söndag och Jägersro nästa onsdag, så vi håller igång...
Idag kom just till dessa dagar en del listor, det var anmälningslistor till både Jägersro och till Bro Park. Det kom också startlista till Göteborg på söndag och där har vi tre starthästar; Himalaya, High Max samt Power of Attorney som debuterar. 
På Jägersro nästa onsdag är det dags att rida om Svenskt Derby Trial (som ju avblåstes senast under loppet), men det rids också ett Derbytest samma dag. Det var i stort sett samma hästar som var anmälda i båda loppen och det blir intressant att se hur det delar upp sig när startlistan kommer på torsdag. Vi har då Approach anmäld där och Shylock i ett annat vanligt lopp.
Till Bro Park den 30e har vi ganska många hästar anmälda och den dagen rids Women Jockeys World Cup så fem av nio lopp den dagen är reserverade för det. Det innebär att endast tio hästar kommer med i varje lopp samt att man inte får välja ryttare själv. Så då blir det extra spännande när startlistan kommer ut, men det är inte förrän nästa måndag det. 
Vi har Daxios, Light Treading, Haweswater och Label Black anmälda i olika lopp i den här turneringen.
Dessutom har vi Bright Light anmäld i Bro Park Trial som är ett storlopp för skandinavienfödda hästar som står kvar i Svensk Derby och de två första får en plats i Svenskt Derby. Det ska bli spännande att se honom på längre distans, allt talar för att det ska vara ett stort plus.
Idag var det grästräning för tvååringarna och vi var där med samtliga. De skötte sig fint, men såg kanske lite ofokuserade ut stundtals, det var mycket att titta på och det blev en nyttig och värdefull övning att få träna där.
Utöver det så var det vanlig träning i höger varv som alltid på måndagar och det var en fullspäckat schema för oss idag, men dagen flöt ändå på bra.
Imorgon blir det en del raskare träning!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1