Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det "Återvändarnas dag"! I närmare två veckor har vår stallkatt Frankie varit försvunnen. Vi har letat och ropat, men han har inte synts till. Dock har vi ändå haft gott hopp om att han bara varit på rått-turné eftersom hans mat varit uppäten varje morgon.
Plötsligt imorse hördes ett jamande och där stod han- dyngsur, hungrig och lite smalare än innan. Vad glad man blir och för Anne som har Frankie som stor favorit och som har oroat sig mycket så var det som en fantastisk present när han kom tillbaka. Han har ätit och sovit precis hela dagen!
Idag var också Embla i stallet och jobbade för första gången på länge. Hon går på gymnasieutbildning i Skåne numera, men är nu hemma hela sommaren och kommer jobba extra en del hos oss.
Som grädde på moset dök Sandra upp på morgonen och gjorde ett gästspel hela förmiddagen, även hon har nu sommarlov från sin utbildning. Hon har varit på tävlingarna då och då under året, men i stallet så här var det väldigt länge sedan hon var.
På samma dag dök alla tre upp och de var mycket efterlängtade allihop, så det blev en riktig toppendag!
Träningen gick bra och hästarna såg fina ut. Några tränade på ganska ordentligt medan andra höll sig i lite lugnare tempon. 
Gårdagens starthästar mådde bra och verkar ha tagit sina lopp/kval finfint.
Imorgon tränar vi vidare som vanligt även om det är något lugnare i ett par dagar efter att vi haft många starthästar. Sedan är det ju tävlingar igen redan på söndag och imorgon uppdaterar jag här på sidan med kommentarer angående deras chanser.
Nu önskar jag alla en trevlig helg!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1