Dagbok

Stallets dagbok

Nu sitter vi i transporten och har ännu några timmar kvar tills vi är framme på Jägersro. Vi startade strax före kl 13 och då var det 27 grader ute, men ganska snabbt har vädret övergått till ca 15 grader och duggregn. Ganska skönt faktiskt när man åker så här och framför allt för hästarna naturligtvis.
Dagens träning gick utmärkt och det var många extra raska canters/snabbjobb idag på programmet, de flesta hästar tränade på. De såg jättefina ut och gjorde det bra.
Det var många ryttare på plats idag vilket gjorde att vi kunde rida större turer tillsammans och i några av turerna cantrade alla hästar ihop.
Efter avslutat arbete och lunchfodring så förberedde vi det sista med transporten medan hästarna åt sin lunch. Lastningen gick sedan smidigt och raskt och så här långt har hästarna rest bra.
Vi kommer vara framme ca kl 21.30 och då tar det ett tag att promenera med hästarna, fixa boxarna samt fodra.
Imorgon är det då dags för tävling och inte i vilka lopp som helst utan två viktiga storlopp i hård konkurrens. Voterlöpnning är ju det första av Derbyseriens tre klassiska lopp medan Svenskt Derby Trial är för de hästar som är mera uttalade stayers. 
Jag har uppdaterat med utförliga kommentarer angående våra hästar inför morgondagen. Finns som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1