Dagbok

Stallets dagbok

Trevlig lördag med snabbjobb, raskare träning och mycket folk. Tobias var ledig idag (det vill han alltid vara när det är Elitloppshelg) och på förhand trodde jag det skulle bli en dag med mycket arbete för oss övriga i stallet. Där hade jag fel- det var många på plats idag, så det var gott om folk i stallet och det var många ryttare till turerna.
Igår eftermiddag hade Space Dragon dragit sin ena sko snett så den fick tas av. Idag skulle han gå snabbjobb med Approach och den där skon var helt nödvändig att få på. Dessutom är han lite känslig i sina hovar, så vem som helst kan inte ordna skon.
En stor eloge till vår hovslagare Kent som körde närmare 20 mil sammanlagt bara för att ordna detta. Det var viktigt att Space Dragon fick göra dagens träning inför sin start på torsdag och utan sko hade det inte varit möjligt, så jag är oerhört tacksam för att det kunde ordnas.
Både det jobbet och övriga gick utmärkt, hästarna såg mycket fina ut och tränade på strålande. Är jättenöjd med alla dagens arbeten!
När vi var klara vid lunch så var vi redan igång med grillen och det blev en god lunch i stallet där vi var ett gäng som var kvar. Vi körde det lite enkelt och grillade korv med bröd och så hade vi lite tillbehör till.
Jag skrev ju igår att från och med nu ska vi fira in helgen med bubbel varje lördag och idag inledde vi detta med en flaska Prosecco. Kanske låter kombon bubbel och korv inte helt klockren, men jag kan meddela att det funkade faktiskt helt utmärkt!
Nu önskar jag alla en jättetrevlig helg och glöm inte att titta på Elitloppet imorgon. Man behöver inte vara travfantast för att tycka att just det loppet med försök och final är väldigt kul att se, så det får inte missas!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Vi köpte på den svenska auktionen följande två åringar:
  Nr 27 Snowfoot e Footstepsinthesand- Arley Hall/Excellent Art     inköpspris: 105 000 kr
  Snittpriserna på avkommor efter pappa Footstepsinthesand ligger internationellt på dryga 43 000 euro!
  Nr 28 Double Down e Zaahid- Double End/ Lilbourne Lad      inköpspris: 20 000 kr
  Mamma Double End hade hcp 81 och var placerad i en radda storlopp samt vann två lopp.
  Båda hästarna har precis det vi önskar i kroppstyp, rörelsemönster och de är helt korrekta i benen. 
  De säljs i andelar om 10 procent och uppåt och det finns ännu några andelar kvar i varje häst.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1