Dagbok

Stallets dagbok

Här sitter vi i lastbilen på väg mot Jägersro och i skrivande stund är det knappa tre timmar kvar till ankomst (enligt GPSen ska vi vara framme ca kl 19.50). 
Lastningen gick strålande, all lastningsträning vi har gjort har verkligen hjälpt. Nu gick det hur fort som helst och samtldigt lugnt och harmoniskt.
Efter ett par timmars sovande här i bilen så sitter jag nu och uppdaterar här på sidan, det är bra att passa på och få lite skrivbordsjobb gjort när man ändå inte har annat för sig.
Jag har nu uppdaterat här både med nya bilder som finns under fliken Veckans Bilder samt kommentarer om morgondagens starthästar, finns under fliken Starter (& Resultat)
Dagens träning gick mycket bra och det var en del raskare träning. Hästarna såg fina ut och gjorde det utmärkt på alla sätt, de ser verkligen fina och starka ut nu. Det gäller så klart främst de hästar som ska starta inom kort, men även både hästar på väg uppåt i träningen samt inte minst tvååringarna som går fort framåt.
När vi åkte från Bro Park var det bara en tur kvar som skulle gå lugnt och jag har fått rapport om att även det gick bra.
När vi så småningom är framme på Jägersro så väntar fixning av hästarnas boxar med att strö upp dem och ge foder mm, samtidigt ska de också ut på promenad.
Därefter är det full fart mot hotellet, kl 21 börjar finalen av Eurovision och det får inte missas! Nederländerna är storfavorit och vinner väl förmodligen om man tittar på oddsen i alla fall. Jag har börjat snöa in på Australien som jag inte alls gillade först, den växer hela tiden. Även Schweiz, Azerbajdzjan och Ryssland (låter verkligen som en låt i en Bondfilm) är bra, men samtliga jag har nämnt nu är hyfsat tippade tillsammans med Sverige som vi ju givetvis hejar på. Jag har en outsider också, den är inte tippad och lär inte vinna, men jag tycker Slovenien är ett bra och finstämt nummer. Se där, nu fick ni lite Eurovisontips varken ni ville eller inte...
Kolla nu in Wolframs jättefina bilder under Veckans Bilder och heja på oss imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1