Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka igen. Den inleddes med ett mindre bakslag för våren med tre minusgrader på morgonen. Det var bara att dra fram vinterjackan igen, jag som trodde den var klaranvänd för ett antal månader framåt. Dock steg temperaturen fort i och med att solen började skina och det blev ändå rätt behagligt efter några timmar.
Idag var det premiär för en ny rutin på banan, varje måndag kommer det vara höger varv på dirttracken. Det har funnits uppe som förslag flera gånger, men först nu har det genomförts, bl a eftersom flera tränare vill ha motsatt varv någon dag per vecka.
Hästarna verkade tycka den här variationen var lite rolig, några av dem blev lite väl peppade av upplägget och mer eller mindre studsade av banan efter träningen.
Det gick ändå fint med alla turer och jag tycker nog det här är en bra sak, nyttigt som omväxling en dag i veckan.
Idag var det också startanmälan till söndag och för oss blev det fyra hästar som kommer ut då; Daxios, Mr Tooma Global samt Haweswater och Label Black i samma lopp. Först är det ju dock tävlingar redan på onsdag och även då är det fyra starthästar som gäller för oss.
Imorgon tränar vi vidare som vanligt!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1