Dagbok

Stallets dagbok

Nu börjar ju våren verkligen komma på allvar och de där minusgraderna på nätterna var det i alla fall ett tag sedan vi senast såg. Allt blir så mycket trevligare och lättare när det är sol och varmt!
Idag var det raskare träning för några hästar:
Stureplan, High Max, Shylock och Label Black gick alla tillsammans i ett gott tempo som ökades lite extra över upploppet. Samtliga gjorde detta mycket bra och de är nu också anmälda till lopp den 1 maj eller 5 maj, båda dagarna anmäldes idag.
Daxios gick ensam senare på dagen och gjorde precis samma upplägg som de andra, vilket gick mycket bra. Efter sin fina andraplats i årsdebuten så siktar han nu på start den 5 maj igen.
Även Chizhou gick något raskare tempo från sista sväng, men inte så fort som övriga. Hon har varit i en växtperiod ett tag, men börjar nu komma igång på allvar igen.
Övriga hästar gick mellantempon eller lugnare och dagen flöt på utmärkt. A Ragman och den odöpta franska hingsten var ute och galopperade på fälten och de ser så klassiga ut båda två så det är en fröjd att stå och titta på dem.
Imorgon är det tävlingar igen och för oss en spännande dag där vi har flera treåringar till start som vi har höga förhoppningar på inför säsongen.
Jag har uppdaterat kommentarer om våra starthästar och ni hittar detta som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1