Dagbok

Stallets dagbok

Alla komponenter för en härlig dag! Sol och fint väder och många ägare på plats hela dagen. Bra träning med både raskare och långsammare farter på banan. Dessutom en tur som var ute och galopperade på fältet, det är lite av favoritturen att stå och se dem komma galopperande tillsammans där.
De som gick raskast idag var Beach Road One, Shylock, Label Black och High Max. Även Daxios ökade på lite sista biten och samtliga hästar såg jättefina ut och gjorde det bra.
De som gick fortare igår var ute och joggade lugnt idag och de hade tagit gårdagens träning utmärkt.
Hela dagen flöt på bra och med god hjälp så var vi även idag klara lite tidigare. Arbetsdagen och veckan avslutades på allra bästa sätt med årets första grillning på uteplatsen. Vi var så pass många att vi verkligen fick tränga ihop oss för att få plats och det var hur trevligt som helst.
Det brukar heta att "grillat är godast" och det skriver jag verkligen under på. Den där rökiga smaken som blir på maten är oslagbar i mitt tycke och det gäller vad man än grillar; kött, fisk, grönsaker mm mm.
Vi hade dessutom lyxen att få avsluta med en god hembakt marängtårta med lemoncurd och jordgubbar, så bättre kunde det knappast bli. Det blir defintivt många fler grilldagar i stallet under våren och sommaren!
Jag har nu som utlovat uppdaterat med nya bilder och det är både från träning och tävling denna gång. Kolla in Wolframs fantastiska foton (alla utom de allra första är hans bilder) under fliken Veckans Bilder.
Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig Påskhelg!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1