Dagbok

Stallets dagbok

Hemma efter en väldigt lång dag! Först var det så klart arbete som vanligt under förmiddagen och idag en hel del raskare träning.
Approach och House in Order tillsammans.
Haweswater med High Max.
Beach Road One och Bright Light ihop.
Space Dragon ihop med Power of Attorney.
Daxios tränade ensam och det gjorde också Stureplan.
Alla dessa gick i extra raska tempon och det såg bra ut, de gjorde det med full spänst hela vägen.
Övriga hästar som reds höll sig i mellantempon eller lugnare. Jag måste nämna hur fina tvååringarna ser ut, de sköter sig verkligen galant och gör snabba framsteg nu när de börjat träna på dirttracken. Det märks vilken skillnad det är att komma ut på en riktig tävlingsbana och träna dem. Även om rakbanan duger bra för uppträningen så ger det så enormt mycket mer på en stor bana med doserade kurvor, gjord för fart på ett helt annat sätt.
Vi har bara tränat i drygt två veckor på dirttracken och framstegen för alla och då speciellt tvååringarna är enormt stor.
Efter förmiddagsarbetet var klart så blev det en hundpromenad, men det var ju inte direkt något mysväder att vara ute och gå i, var är våren liksom? Jag började ju ladda för vår redan i februari och då var det ju inte så konstigt att det blev kallt igen, men nu är vi en bra bit in i april!
Eftermiddagen och kvällen ägnades åt först arbete i stallet med kvällsfodring och allt annat vi gör på eftermiddagarna (tar ut hästar, fixar hönät, mockar av boxarna mm mm) och därefter Fullmäktigemöte vilket tog några timmar. Väl hemma igen och jag har nu varit igång i 17 timmar, det är tur att inte alla dagar är så här långa!
Är i alla fall nöjd med dagen och hästarna!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1