Dagbok

Stallets dagbok

Så var det april då, vad fort tiden går nu! Idag var allt som vanligt igen, roligt att få se hästarna träna och de såg fina ut allihop.
Känns ganska bra att vara tillbaka och det är mycket som jag behöver hinna med nu de närmaste dagarna för att "hinna ikapp" med det som fått vänta under de dagar vi var i Dubai.
Just nu sitter jag i vårt kök i stallet och jobbar lite här vid datorn, det är strax dags för Fullmäktigemöte i Stockholms Galoppsällskap och senare ikväll är det även årsmöte.
Idag var det både startanmälan till söndag där vi har fem hästar och anmälningar till näst söndag, den 14e där vi också hade ett antal. Vi har många hästar på gång nu och det blir en spännande vecka och månad!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1