Dagbok

Stallets dagbok

Enligt väderprognosen ska detta ha varit den sista riktigt kalla natten, i alla fall så långt man kan se framåt just nu vilket är tio dagar. Det var närmare nio minusgrader i natt och på morgonen var banan inte helt otippat lös. Vi inledde därför dagen med att de första turerna fick hålla sig i lugnare tempon.
Dock var solen uppe och sken redan tidigt och den värmde ganska snabbt upp banan som då fick väldigt mycket bättre fäste. Så vi började vartefter öka upp tempot på träningen, så klart anpassat efter hur bra banan var. Långsammare farter morgon, som övergick till mellantempon några timmar senare och de tre sista turerna för dagen kunde gå i riktigt bra tempo. 
Jag pratade med ansvarig banpersonal idag om planen för öppnande av dirttracken. De har ju fått vänta ut den här kylan som stoppat upp öppnandet av banan. Nu är det tänkt att banan ska hyvlas torsdag och eventuellt fredag och på måndag ska den kompletteras med lite sand. De trodde att det finns goda möjligheter att den öppnar på tisdag och det vore ju fantastiskt. Imorgon är det tre veckor kvar till första tävlingsdagen, så kan vi i alla fall få två veckors träning på dirttracken så hade det varit väldigt bra och välbehövligt.
Imorgon siktar jag på en ny bilduppdatering här på sidan!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1