Dagbok

Stallets dagbok

Efter en kallare natt hade banorna frystorkat och det var utmärkta förutsättningar hela dagen glädjande nog. Det blev blandad träning idag, men mest åt det raskare hållet. Varje häst tränas ju individuellt och många av dem har nu kunnat träna på ganska rejält den senaste tiden medan andra behöver få en långsammare ökning av träningen och tar lite mer tid på sig. Jag tycker dock generellt att vi ligger väldigt bra till med träningen så här långt.
Planen för varje häst är klar och de flesta siktar på start under april, vissa i början och andra mer mot slutet av den månaden. Det är ju inte så himla långt kvar till april nu faktiskt och tiden går fort.
Nu längtar man ju bara tills dirttracken öppnar igen, det gäller väl bara att de värsta minusgraderna försvinner först så att temperaturen aldrig är så jättemycket under noll i alla fall. 
Önskar er alla en härlig fortsättning på helgen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1