Dagbok

Stallets dagbok

I väntan på att påbörja eftermiddagsarbetet så kommer här dagens uppdatering! Det har verkligen varit en intensiv arbetsvecka med mycket att göra, men också härligt att vi har kunnat träna på från och med i torsdags. Även idag var banan utmärkt och vi kunde då alltså få ännu en dag med träning i raskare tempon vilket gick jättebra. Man vet ju att det kommer bli dagar då det inte går att träna på när den sista tjälen och snön ska smälta undan, så jag tycker att vi har ganska goda marginaler just nu på träningen och ligger bra till rent tidsmässigt med vårt schema för träningen.
Det blev en sådan där mysig lördag med mycket folk hela dagen och trevlig stämning, den perfekta avslutningen på arbetsveckan. Vi var många i stallet redan från morgonen och Wolfram dök upp med kameran redan till första turen kl 6.30 vilket var skoj. Därefter anlände en hel del ägare vartefter under förmiddagen och några var kvar ända till lunch. Det är verkligen extra trevligt när vi är många.
Efter lunchfodring blev det en längre hundpromenad runt området inklusive ett varv inne på tävlingsbanan. Dirttracken ser verkligen lovande ut och borde kunna öppna snart och oj, vad jag ser fram emot det!
Ni som följer sidan här vet nog att jag är en Mello-fantast och ikväll är det sista deltävlingen och här kommer den som jag tror blir slutsegraren i finalen, John Lundvik. Vi får se om jag tycker det när jag väl hör och ser framträdandet, men känslan är att detta blir vinnaren. Trevlig helg till er alla!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1