Dagbok

Stallets dagbok

Sista dagen i januari, känns psykologiskt viktigt att vi imorgon går in i februari. Tycker den här månaden har gått väldigt långsamt, så det känns skönt att vi nu tar ett steg vidare mot våren som jag (och säkert många med mig) längtar efter. 
Träningen gick bra och hästarna såg fina ut i fortsatt lugna tempon. Maria Neil red ett par turer på morgonen innan skolan (som är veterinärutbildning) och hon red bl a A Ragman för första gången och gillade verkligen honom. Det är alltid roligt att höra vad en ny ryttare tycker om en häst och speciellt unghästarna. Jag är så himla nöjd med våra tvååringar, de har allihopa både växt och utvecklats massor den senaste tiden och de ser strålande fina ut.
Idag på eftermiddagen hade vi det sista telefonmötet för denna gång i Tävlingskommittén och nu är det mesta spikat vad gäller propositioner och prispengar. Det är många spännande och positiva nyheter som kommer ut officiellt inom kort, senast  i nästa vecka. Så fort det finns ute så tänkte jag kommentera närmare här angående allt nytt som blir nu till våren vilket känns väldigt bra och peppande.
Rolig avslutning på eftermiddagen att se Irish Trilogy göra en ny toppinsats i Dubai och att de skandinaviska hästarna räcker så långt och har tagit pengar i alla lopp är ju fantastiskt. Det visar ju också att det är inte alls orealistiskt att åka dit och kunna konkurrera, vår nivå här i Skandinavien räcker ändå en bra bit.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1