Dagbok

Stallets dagbok

Idag var vi många i stallet vilket gjorde dagen enkel och lätt. Utöver de som var planerade att jobba i stallet idag (Tobias, Amanda, Sofia, Fredrik och jag) så ville även både Malva och Matilda komma och rida, så det blev färre men större turer och det är alltid extra trevligt när vi är många i stallet. Anne, som annars brukar vara i stallet på lördagar har varit på plats och hjälpt till i stort sett varenda dag på jullovet, vilken lyx för oss att vi är så många varje morgon!
Hela den här julveckan har varit väldigt smidig och lättjobbad. Normalt sett jobbar vi hårt, så det känns välförtjänt för samtliga att få en lite lättare period just nu. Man vet att det inte dröjer länge förrän det är full fart igen och det är bra att ha möjlighet att ladda lite även för personalen.
En hel del ägare på plats idag också även om det inte var lika många som vanliga lördagar, en hel del är ju bortresta eller upptagna med annat över jul. Det var ändå ganska fullt runt bordet vid fikarasten och desto fler desto trevligare!
Kan inte påstå att det var fullt med hästar som var ute och tränade, men efter ett antal dagar då det var extremt öde så sågs i alla fall betydligt fler ute idag.
Imorgon söndag är det en lugn dag som vanligt på tävlingsfria söndagar. På måndag som är nyårsafton kommer vi ha en vanlig träningsdag även om vi siktar på att vara klara lite extra tidigt.
Trevlig helg till er alla!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1