Dagbok

Stallets dagbok

Juldagen är lite av en favoritdag för mig. Det är så där lugnt och avslappnat, en dag att bara vara, inte göra så mycket. Så har den dagen alltid varit för mig och så också idag.
Vi har delat upp det under jul och nyår så att alla får lite ledigt och efter önskemål har vi faktiskt lyckats pussla ihop det riktigt bra för oss allihop. För min del innebär det att jag två dagar nu kan vara ledig (idag och imorgon) och två dagar på rad är en lyx som aldrig händer annars (förutom på semester så klart). Däremot nästa vecka när det är nyår så blir det betydligt mer jobb för min del.
Hästarna mådde enligt rapporterna finfint allihop, inga problem alls under hela dagen förutom en sko som satt lite dåligt, men den fixades ganska raskt.
Önskar er alla en God Fortsättning på julen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1