Dagbok

Stallets dagbok

Alla gårdagens starthästar (och kvalhäst) mådde bra idag och verkar ha tagit sina lopp utmärkt. Varje morgon så börjar vi med fodring av hö samt kollar temp och känner på benen på samtliga hästar. Så då är det med lite extra glädje man dagen efter lopp kan känna igenom dem och kan konstatera att de känns fina och att allt verkar bra.
Idag var det blandad träning åt det raskare hållet och hästarna ser fina och taggade ut, är väldigt nöjd med dagens träning överhuvudtaget.
Roligt också att åringarna sköter sig så fint och det går verkligen snabbt framåt just nu!
Dagen efter tävling är man ju också intresserad av att veta ändring av handicaptal och House in Order höjdes fyra kilo på sin lätta seger medan Mr Tooma Global gick upp två kilo på sin andraplats. Inte så mycket att säga om när de gör bra prestationer, jag hoppas och tror att de motsvarar sin nya handicap och förhoppningsvis mer framöver.
 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1