Dagbok

Stallets dagbok

Alla gårdagens starthästar (och kvalhäst) mådde bra idag och verkar ha tagit sina lopp utmärkt. Varje morgon så börjar vi med fodring av hö samt kollar temp och känner på benen på samtliga hästar. Så då är det med lite extra glädje man dagen efter lopp kan känna igenom dem och kan konstatera att de känns fina och att allt verkar bra.
Idag var det blandad träning åt det raskare hållet och hästarna ser fina och taggade ut, är väldigt nöjd med dagens träning överhuvudtaget.
Roligt också att åringarna sköter sig så fint och det går verkligen snabbt framåt just nu!
Dagen efter tävling är man ju också intresserad av att veta ändring av handicaptal och House in Order höjdes fyra kilo på sin lätta seger medan Mr Tooma Global gick upp två kilo på sin andraplats. Inte så mycket att säga om när de gör bra prestationer, jag hoppas och tror att de motsvarar sin nya handicap och förhoppningsvis mer framöver.
 

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1