Dagbok

Stallets dagbok

Som genom ett smärre mirakel så hann vi med flyget hem! Klockan 17.55 lokal tid skulle planet från New York avgå mot Stockholm och vi landade inte förrän närmare kl 17.20 och lägg sedan till tid för att köra in till gaten, öppna planet och få ut folk så förstår ni nog att det inte var långt kvar innan planet skulle avgå. Vi skulle dessutom byta terminal, så det kändes ganska kört när vi så snabbt som möjligt försökte ta oss ur planet med fullt av folk framför. 
En snabb springmarsch till en buss som skulle ta oss till nästa terminal och den körde smidigt på insidan där planen står och så var vi faktiskt raskt framme vid rätt terminal. Ut och upp för ett antal ståltrappor i full fart så tog vi oss in i terminalen och mera springning och vips så var vi framme vid gaten. Så dags borde gaten varit stängd, men som tur var så var folk inte inne i planet än så vi hann otroligt nog.
Jag försökte sova så mycket som möjligt på vägen hem, den där tidsomställningen är inte jättelätt direkt så man får försöka göra så gott man kan för att komma rätt på det.
Väl hemma och vid bilen så var det sedan direkt full fart mot Bro Park där jag precis lagom hann se sista turen för dagen träna och det var Approach, Bright Light och Sharp Eye som alla tre såg fina och på hugget ut.
Därefter ner till stallet och där väntade en minst sagt oväntad överraskning i form av firande i efterskott av födelsedagen med värsta lyxfikat, ballonger och girlanger. Det var hembakt bröd, lax, köttbullar, tårtor mm samt inte minst bubbel som fanns både med och utan alkohol. Jag hade verkligen inte förväntat mig detta alls utan trodde jag missat dagens fika. Ett jättestort tack till er alla som ordnat detta och var på plats, det var smockfullt i köket och så himla trevligt. Bättre hemkomst kunde man ju inte få!
Jag har bara varit borta i lite drygt en vecka, men det känns som väldigt länge eftersom vi liksom har hunnit med som två semestrar i ett med det här upplägget, har hunnit se och uppleva så mycket. Det känns som att den här semestern har varit väldigt bra och nyttig för att ladda batterierna, rensa huvudet och få perspektiv på tillvaron, precis som det ska vara med en ledighet.
Så nu är jag tillbaka och verkligen peppad att fortsätta jobba och det ännu mera målmedvetet.
Imorgon är det tävlingar och vi har då bara en startande, har uppdaterat kommentar angående hans chanser under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1