Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag igen vilket för stallet och hästarna ju i stort sett alltid är en rutinträningsdag och det var det också idag. Lite lagom tempon på träningen och enligt rapporterna så var alla nöjda. De nya franska åringen hade sadel på sig för första gången och även det gick fint efter lite bockande i början så vande han sig väldigt fort. Det är idel lovord över hur fin han ser ut, han är utan tvekan en mycket spännande häst!
Det känns väldigt bra att vara på semester och veta att vi har ett så bra och engagerat team som jobbar hemma. Sandra är ansvarig inne i stallet och har koll på hästarnas ben och hur de mår vilket är superviktigt att väga in när man bestämmer träningen. Det är dessutom hon som kollar tiderna när hästarna tränar nu när inte jag är hemma.
Tobias är ställföreträdande tränare och tar ansvar för det övriga och han är ju ganska ny på den positionen så jag tror det bara är nyttigt att få testa på det ansvaret lite mera skarpt som det blir just nu. Amanda har inte jobbat så många veckor än, men har redan kommit in i arbetet fort och det går jättebra för henne. Det var mycket träningsvärk första veckan, men hon har kommit igång mer och mer med ridningen och det dröjer inte så länge innan hon har styrkan uppe för att rida alla turer. I övrigt har vi då så klart Fredrik som rider hela dagarna och ett antal övriga som alla är viktiga pusselbitar till att allt fungerar så bra och att hästarna tas om hand på bästa sätt. Att ha bra personal som inte bara gör sitt jobb utan också lägger ner det här extra engagemanget som gör så stor skillnad betyder väldigt mycket, så alla mina hyllningar till samtliga!
Idag var det startanmälan till på söndag och då startar vi Space Dragon och vi får se om han kan följa upp sin fina seger senast. Det var också anmälningar till nästa onsdag och då har vi House in Order, Himalaya, Haweswater och Mr Tooma Global samt Sharp Eye som ska kvala. 
Imorgon är det lite raskare träning på programmet. För egen del är ett besök på Gulfstream Park på morgonen inplanerat för att kolla in träningen, ska bli väldigt intressant!

 

 

 

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1