Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det raskare träning för många av hästarna, men inte full fart. Vi hade även några som gick lite lugnare och hästarna såg fina ut och gjorde träningen bra.
Blev en bra arbetsdag där vi hann med mycket. Självklart utgår allt arbete från träningen, det är ju det som är det viktigaste vi gör och där allt fokus ligger. Sedan är det ju också mycket arbete inne i stallet som ska göras och det pågår under tiden. Finns sedan tid över så tar vi tag i extra projekt och saker som behövs fixas, ibland hinns det med och ibland inte. Jag som gillar ordning och reda blir väldigt glad när vi hinner med någon storstädning eller organisering av saker, det ger arbetsro när allt är städat och fint.
Idag var det startanmälan till söndag och då startar vi House in Order, Haweswater samt Light Treading och Mr Tooma Global i samma lopp. Det blir årets sista gräslopp som rids då och samtliga lopp under dagen rids på gräs. Som jag skrev igår så rider Fredrik storlopp i Italien på söndag, men som tur var hittade vi bra ersättare till hästarna.
Som utlovat har jag idag uppdaterat med nya bilder och ni hittar dessa under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1