Dagbok

Stallets dagbok

Idag blandad träning med lugnare canters för alla de som ska starta imorgon och även några ytterligare som höll sig i mera samlade tempon. 
Sen var det också en hel del som tränade på i raska tempon och allra snabbast gick Approach, Beach Road One, Bright Light och Power of Attorney som allihop gick tillsammans och de gjorde det starkt hela vägen. Roligt att se så fina tvååringar träna tillsammans!
I övrigt idag var det mycket fokus på fodret. Vi har säkrat upp så vi har hösilage för hela året och nästa och det känns ju jätteskönt att ha det klart och slippa tänka på det. Ett litet lyxproblem är att det hösilage vi har nu har väldigt bra värden och då måste det balanseras med kraftfodret så att alla siffror blir rätt när man gör ett foderstatsprogram. Nu kommer vi ändra en del av fodret för att det ska bli mer optimalt och det här har vi jobbat ganska mycket med den senaste tiden och idag kom vi äntligen i mål och kunde bestämma exakt hur vi skulle ha det. Det är ju viktigt att innan man bestämmer sig att man går igenom alla alternativ så man hittar det som verkar bäst både kvalitetsmässigt och att alla värden hamnar rätt. Det här verkar mycket bra på alla sätt!
Imorgon är det tävlingar igen och vi har sex starthästar, blir en hektisk dag!
Har uppdaterat kommentarer om chanserna och ni hittar detta som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1