Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka igen och morgonen inleddes med regn. Himlen öppnade sig ganska rejält när första turen var ute på banan och torktumlaren gick varm när alla kläder och täcken skulle torkas sen. Hästarna fick en varm dusch och fleecetäcken på sig när de kom in för att de inte skulle stå och bli kalla. 
Som tur var så gav regnet med sig ganska raskt och under resten av dagens turer var det lugnt, först vid lunch kom ännu en skur.
Lite av en rutinträning för de flesta utom för Power of Attorney och Sharp Eye som tränade på och gjorde det utmärkt. I övrigt var det lite mer åt det lugnare hållet på tempona idag och hästarna skötte sig fint och såg smidiga och bra ut.
Sadelpremiär idag för A Ragman (kallas för Ragge) och ibland blir det ju lite dramatiskt när sadelgjorden spänns för första gången även fast vi övar det momentet en del innan utan att fästa gjorden, bara dra upp och hålla i. Men den här hästen är hur cool som helst och det blev endast ett par små bocksprång och han verkade inte tycka detta var särskilt märkvärdigt. Han är verkligen fantastiskt fin!
Startanmälan idag till söndag och då blir det Daxios och Shylock som startar. Så denna vecka har vi sammanlagt åtta starthästar och två kvalhästar, roligt att många är igång och ännu fler på gång!
Imorgon tränar vi som vanligt och vid lunch beger vi oss mot Norge med House in Order och Himalaya som ju startar på onsdag lunch. Rapport kommer direkt från transporten imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1