Dagbok

Stallets dagbok

En bra lördag där hästarna tränade övertygande, mycket fok på plats och dessutom en allmänt härlig helgkänsla.
De som gick snabbjobb var:
Light Treading tillsammans med Perfect Girl Ester- de gick 600 meter fort tillsammans och det såg mycket bra ut. Perfect Girl Ester siktar på kval den 3 oktober och debut kort efter det. Det här var bara hennes andra riktiga snabbjobb och det är verkligen roligt att se hur fin hon ser ut.
Approach och Mr Tooma Global gick ett längre snabbjobb över 1000 meter och båda hästarna ser klart redo ut inför start på fredag. Det här blev ett perfekt upplagt arbete för båda som gjorde det fint i hand hela vägen även fast det gick undan.
Space Dragon och Label Black gick även de från 1000, men öppnade lite lugnare så det var mera full fart från 800 och detta gjorde de jättefint. Det är fredag som gäller även för dessa två, Label Black i lopp och Space Dragon i kval äntligen efter lång väntan.
Daxios gick en canter i friskt tempo med en liten ytterligare ökning över upploppet och han såg spänstig och fin ut. För honom blir det start nästa söndag, på Stockholm Cup-dagen.
Utöver dessa så gick Power of Attorney och Sharp Eye en rask canter tillsammans sida vid sida och såg fina ut, de har utvecklats mycket den senaste tiden.
Övriga hästar gick i mellantempon eller lugnare och även de såg pigga och bra ut.
När allt arbete var avklarat så tog vi som vanligt en promenad runt området med hundarna och det är en skön känsla att vara nöjd med dagen och hela veckans arbete och känna att nu är det helg. Imorgon är det dags att försöka kurera den envisa förkylning jag dragits med under veckan och som tär på orken.
Nästa vecka blir ju minst sagt intensiv med resa till Norge tisdag och så tävlingar onsdag, fredag, söndag samt auktion på lördag. En spännande vecka väntar!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1