Dagbok

Stallets dagbok

Hemma efter en lång dag som blev bra. Först träning på morgonen med en hel del snabbjobb och hästarna tränade på utmärkt.
De som gick snabbare var:
Power of Attorney och Sharp Eye snabbjobb tillsammans och båda är redo för kval ganska snart.
Shylock och Haweswater gick inte tillsammans men däremot likadant upplägg med ett kortare jobb inför start på lördag och de såg spänstiga ut.
Perfect Girl Ester gick sitt första snabbare arbete och gjorde det jättefint, hade med sig Light Treading som sällskap och hjälp.
Även övriga tränade på och de som gick raskast av dem var Label Black och Mr Tooma Global som tränade ihop i gott tempo.
Vid lunch när vi var klara så var det ju ingen idé att åka hem utan efter en hundpromenad och en dusch så väntade lite arbete vid datorn istället i väntan på tävlingarna.
Sedan var det då dags för lopp och vi hade tre startande. Är jättenöjd med House in Order och Himalaya som båda gjorde starka insatser, House tvåa efter en stark spurt och Himalaya femma och inte långt slagen på väl kort distans för honom. För Kew Bridge gick det däremot för fort i Amacitalöpning, men hon kommer igen över längre distans ganska snart.
Har uppdaterat kommentarer angående deras insatser och ni hittar detta som vanligt under fliken (Starter &) Resultat.
Nu är det bara att ladda om inför lördag med nya tävlingar på Bro Park!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1