Dagbok

Stallets dagbok

Blandad träning idag åt det raskare hållet för de flesta. Vi hade sju turer att rida och det var full fart på verksamheten från tidig morgon till lunch. Hästarna såg fina ut och skötte sig utmärkt. Lite extra bra var det med startboxträningen idag. Power of Attorney och Sharp Eye var där och övade. Precis som tidigare så är de duktiga på att gå in direkt och stå där lugnt och fint. Dock har de inte varit så raska ut, men det där är något hästar brukar lära sig fort och inget man behöver hålla på och stressa och pressa med. Det såg vi idag då det var mycket stor skillnad mot tidigare, båda hoppade ut raskt direkt när grindarna slogs upp, de skötte sig verkligen exemplariskt på alla sätt! De är båda två nära kval nu och det har vi fler tvååringar som är, de flesta av dem är faktiskt på gång.
Har som utlovat uppdaterat med nya bilder idag. Jag är glad över att vi kan presentera så hög kvalitet på bilderna tack vare Wolfram, det är verkligen en känsla och en närhet i bilderna som är fantastisk! Kolla in dem under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1