Dagbok

Stallets dagbok

Idag en hel del raskare träning och de som tränade på mest var:
Shylock och Beach Road One gick en extra rask canter i 1000 meter, det var i stort sett full fart men väl i hand och båda hästarna såg starka och bra ut hela vägen.
Power of Attorney och Sharp Eye gick i gott tempo tillsammans, de öppnade starkt redan från början och ökade ytterligare mot slutet, det blev ett perfekt upplägg för båda.
Himalaya och Label Black cantrade på i friskt tempo tillsammans och även om båda såg bra ut så är det lite extra roligt att se hur fin Label Black nu har blivit efter diverse problem med sin kropp, han är som en helt ny häst!
Space Dragon och Perfect Girl Ester öppnade i något lugnare tempo, men ökade på mer och mer och gick i friskt tempo över upploppet.
Utöver de jag nu nämnt så var det blandat där de flesta tränade på i gott tempo och hela dagen blev bra.
Idag var det också startanmälan till nästa tisdag och då har vi Kew Bridge i Amacitalöpning samt House in Order och Himalaya i samma lopp. Det är sedan också lopp samma vecka på lördagen (den 8e) och anmälningslistan dit kom ut igår. Så inga tävlingar på Bro Park denna vecka, men däremot både tisdag och lördag nästa vecka.
Den här veckan har Fredrik semester och Maria Neil hjälper till med att rida turer. Det här är sista veckan med semestrar just för tillfället efter ett antal veckor där alltid någon har varit ledig. Alla som jobbar har hunnit med en hel del ledighet vilket känns bra, det har kunnat genomföras med duktiga ersättare under sommaren.
Imorgon siktar jag på en ny bilduppdatering, vet det var länge sedan och det är hög tid för det!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1