Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det några snabbjobb (och förutom dem var det mestadels raska canters):
Shylock och Space Dragon jobbade tillsammans 800 meter, men var uppe i god fart innan dess. Båda gjorde detta mycket bra och de siktar på start respektive kval inom ett par veckor. Det var roligt att se dem tillsammans idag, de såg så fina ut båda två.
Daxios gjorde ett bra upplägg på arbete när han cantrade en bit bakom House in Order och Power of Attorney i gott tempo. Dessa två skulle inte gå snabbjobb idag, men Daxios fick öka på ordentligt över upploppet och passerade dem raskt. De var långt ifrån honom och cantrade lätt i hand tillsammans, så det var inte så att de kände sig frånsprungna, men samtidigt fick Daxios ett bra drag på dem och han axade på strålande över upploppsrakan. 
Imorgon kommer startlistan till Norsk Derby och det ska bli väldigt spännande att se vad han får för spår och hur loppet ser ut!
Idag var det startanmälan till nästa onsdag på Bro Park och då har vi House in Order (med blinkers denna gång), Mr Tooma Global i Breeders Trial samt Haweswater. För en gångs skull är de väl utspridda över dagen, vi lyckas ju annars nästan alltid få starthästarna på rad.
Imorgon tränar vi vidare!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1