Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka igen och som vanligt på måndagar så är det mycket att ta tag i. Träning och i stort sett samtliga hästar att rida, så full aktivitet från morgon till lunch på den fronten. Hovslagaren på plats och det är alltid något som tar tid i och med att vissa hästar inte gillar att stå uppbundna och då behöver hållas när de skos. Det är ju viktigt både för hovslagaren och hästen att det blir harmoniskt och lugnt med skoningen. Det här med att stå uppbundna vid skoningen är något vi tränar hästarna på och många klarar det hur bra som helst, dock inte alla.
Allt gick i alla fall jättebra idag, hästarna skötte sig fint och arbetet för övrigt gick hur bra som helst. 
Denna vecka är det ovanligt nog inga tävlingar på Bro Park utan vi får lugna oss till nästa onsdag. Visserligen hade vi två hästar anmälda till Göteberog, men efter lite funderande så valde vi andra lopp för dem. Anmälningslistan till Bro Park nästa onsdag (den 22a) kom ut idag och vi har House in Order, Haweswater och Mr Tooma Global anmälda där. 
Imorgon är det raskare träning för de flesta!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1