Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi på väg mot Göteborg, sitter här i transporten och skriver medan jag samtidigt har koll på hästarna genom tv-skärmen. Lastningen gick perfekt, men House in Order blev sen något otålig och stod och småsparkade lite ett tag medan Haweswater tog det lugnt. Vi avvaktade en stund för att se om han skulle lugna sig, men när han fortsatte lite då och då så fick Tobias flytta in tillfälligt där bak med hästarna och då blev det harmoniskt direkt. 
Vi kom iväg strax före kl 19.30 och även om det fortfarande var varmt då så kändes det ändå som att graderna var på väg ner och i skrivande stund (kl 21.30) så kör vi på lätt regnvåta vägar och luften är klart mycket svalare. Känns som ett bra upplägg att köra på kvällen/natten och slippa värmen.
Förmiddagens träning gick utmärkt och många hästar tränade på idag. Det känns som att många av dem som inte startat alls eller för länge sedan nu är på gång mot start med stormsteg och går framåt massor nästan för varenda dag.
När tredje turen reds imorse så öppnade sig himlen och äntligen kom det regn...- i ungefär två minuter. Sen var det slut på det regnandet för nu i alla fall. Enligt prognosen så skulle det fullkomligt vräka ner på Bro imorgon, men det är nu ändrat till i stort sett ingenting och det var ju minst sagt synd. Snart måste det helt enkelt regna i Stockholmsområdet.
Efter att vi hade jobbat klart så åkte jag faktiskt hem, även om det betydde en hel del tid till spillo på bilkörning. Tyckte ändå det var klart värt det att kunna få komma hem, promenera i skogen en sväng med hundarna, ta ett dopp och sen hinna packa och ta det lugnt någon timme. Kändes som ett bra andrum ett tag innan det nu är ett antal timmar i transporten som gäller och vi kommer vara framme ca kl 01.30 i natt och på hotellet någon timme senare.
Har nu uppdaterat kommentarer angående hästarnas chanser imorgon och det hittar ni som vanligt under fliken Starter (& Resultat). Nu håller vi tummarna för fina resultat imorgon!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1