Dagbok

Stallets dagbok

Idag var Malva i stallet och red så det var därför en person extra i turerna. Vilket i sin tur då gjorde att vi hade färre turer att rida och kunde hinna alla hästar i alla fall relativt tidigt, sista turen var ute på banan strax efter kl 9, men redan då var det varmt.
Ett snabbjobb idag och det var Kew Bridge och Australian Open som gick ett arbete tillsammans och gjorde detta mycket fint. Kew Bridge gör sin andra start på onsdag och då ska också Australian Open kvala, blir väldigt roligt att se även om det bara blev han och en häst ytterligare i kvalet. Startlistan till onsdag kom ut idag och vi ser fram emot dagen!
I övrigt var det lite blandad träning, de hästar som chiropraktorn jobbade med häromdagen gick lugnt eftersom hon alltid vill att vi inte tränar något fortare på två dagar efter så de hinner stabilisera sig i kroppen efter behandlingen. Roligast annars var nog att se NN som verkligen gör stora framsteg fort nu och idag fick cantra i raskt tempo tillsammans med Himalaya och det såg mycket bra ut.
Imorgon har vi ingen lyx med någon extra ryttare, men vi har ändå en bra (förhoppningsvis i alla fall så här på förhand...) plan för hur vi ska hinna träna alla hästar innan den värsta hettan sätter in.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1