Dagbok

Stallets dagbok

Träning som vanligt idag och det känns roligt att se att så många hästar är på gång nu. När vi fick den där halsinfektionen så innebar den ett rejält avbrott i träningen för många hästar. Efter medicinering och koll och i några fall ännu en medicinering så börjar nu en hel massa hästar komma igång på allvar med träningen. 
Nästan alla tvååringar var sjuka och nu är kurvan rakt uppåt för deras träning och det dröjer nog inte så länge förrän flera av dem börjar bli redo för kval.
En som redan har kvalat och startat är Approach som i sin andra start var fyra och endast 3,5 längd slagen i Future Stars, men då ska man veta att det visade sig att han hade en ordentlig halsinfektion, en av de värre faktiskt. Nu efter två omgångar medicin så är han bra igen och han ser minst sagt lysande ut i träningen och gör det så himla enkelt. Jag ser verkligen fram emot att se honom tävla igen och frisk denna gång.
Och apropå tävla så är det imorgon då dags att bege sig i transporten mot Malmö med Light Treading inför Derbydagen söndag. På grund av värmen så kommer vi bege oss iväg väldigt tidigt imorgon bitti, vi kommer till stallet redan kl 4 och ger henne frukost medan vi lastar in alla grejer som vi idag har förberett. Så förhoppningsvis är vi framme på Jägersro redan vid lunch och kan på det sättet minimera körtiden i alltför mycket värme.
Rapport kommer som vanligt imorgon!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1