Dagbok

Stallets dagbok

Efter att ha åkt hela natten så var vi framme strax efter klockan sex imorse och arbetet i stallet var redan igång för fullt. Så det var bara att lasta av häst, alla grejer och sätta igång. 
Nyckeln till att orka är att inte sätta sig alltför länge och det gick faktiskt ganska bra. 
Arbetet flöt på fint och idag var det mera måttliga tempon medan det blir något raskare för flera imorgon.
Vilken intensiv galoppvecka detta är, storlopp igår på Jägersro, imorgon är det Strömsholms årliga tävlingar. Sedan är det premiär för i år på Göteborg på söndag och så årets första storloppsdag på Bro Park på måndag kväll!
Imorgon efter morgonträningen så jobbar jag med sändningen från Strömsholm, men det gör jag från tv-studion och inte på plats. Loppen sänds i Tv12 kl 13-15 för de som inte kan vara på plats, men annars är tipset att bege sig dit om man har möjlighet. Förr hade vi som tradition varje år att åka dit och göra en gemensam picknick, vi brukade vara ganska många som träffades på Strömholm och är bara vädret bra så är det supertrevligt.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1