Dagbok

Stallets dagbok

Dagens mest spännande idag var ju utan tvekan att se de nya hästarna ridas. Först testade vi dem i walkern, vi vet inte om de är tränade på det eller inte. Båda hästarna är smarta och fattar fort, men jag är inte helt säker på att de har varit där innan faktiskt. Vi tog därför ut dem en och en för säkerhets skull, om en häst t ex börjar skena igenom grindarna så är det inte så kul att någon mer häst är där. De skötte sig i alla fall mycket bra och var verkligen duktiga.
Därefter var det då dags att sadla och gå ut och rida. Båda såg lite laddade ut när de hoppade upp, Tobias på den grå som redan är döpt till Sharp Eye (han var döpt när vi köpte honom) och Lin på den mörka hingsten som ännu är odöpt.
Det började lite dramatiskt med att Sharp Eye for iväg rätt upp i luften och såg minst sagt vild ut, men som tur var lugnade han sig snabbt. De tog först en kort travsväng och gick därefter ner till banan där de travade en bit och sedan började galoppera lugnt. Efter halva bansträckningen ökade de från mycket lugnt till något mera tempo, bara så att de fick galoppera på lite mer.
Det var jätteskoj att se dem och de rörde sig med mycket fin och lätt aktion, de såg klassiga ut båda två. 
De verkade väldigt nöjda efteråt med att få ha kommit ut och tränat, de har ju mest tillbringat den senaste tiden med att resa.
Den övriga träningen idag gick också bra och hästarna såg starka och fina ut. Det är verkligen fullsmockat schema för oss just nu med så många hästar och i stort sett alla som rids. Just nu har vi 26 hästar, men Akoya skolar vi nu om till ridhäst och vi planerar att lägga ut annons på honom till helgen.
Imorgon tänkte jag göra en ny bilduppdatering här på sidan med många fina bilder som Wolfram har tagit den senaste tiden!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1