Dagbok

Stallets dagbok

Efterlängtat att komma hem igen efter några intensiva men trevliga dagar! Tidig uppstigning imorse, visserligen gick inte flyget förrän strax efter kl 11, men det tar drygt 1,5 timmes bilresa till flygplatsen. Dessutom är de väldigt noga med säkerhetskontrollen, så man behöver vara på plats tidigt eftersom den proceduren kan ta lång tid med enorma köer. 
Tycker ändå det gick ganska bra och det fanns tid att sätta sig ned och ta en fika innan avgång. Även denna gång gick flyget via Amsterdam med flygbyte vilket gick utmärkt. 
När jag åker på semester är jag bara sämst på det här med packning, släpar alltid med mig alldeles för mycket kläder och det slutar med en fullproppad och tung väska. Här däremot när det är enklare att inte checka in väskan med tanke på flygbyten så blev packningen betydligt mera måttlig (också för att det är skillnad på semester och auktion där det mest är jobb) vilket gjorde att det gick smidigt och bra.
Var hemma igen strax före kl 18.30 och imorgon är det sovmorgon som gäller efter endast ett fåtal timmars sömn de senaste dagarna.
Nu längtar jag bara tills hästarna anländer, ser så fram emot att se dem igen och få hem dem. Tänk vad spännande det ska bli när de ska ut och ridas för första gången, de är ju i full träning och behöver bara någon dags återhämtning efter resan innan de kan börja ridas igång lite försiktigt.
Nu är det helg och därför kan inga papper ordnas för dem då. Så förmodligen blir allt klart för avfärd från Newmarket på torsdag och därefter vila i Malmö innan de preliminärt anländer till oss på lördag. 
På hemmaplan har allt flutit på bra enligt de täta rapporter jag har fått under tiden, hästarna har varit fina och tränat på enligt plan. Igår startanmäldes till Övrevoll på torsdag där vi har Daxios, så det blir årets första resa till tävling för oss.
Men först är det kvällstävlingar på Bro Park på måndag där vi har tre startande och imorgon uppdaterar jag här på hemsidan med kommentar angående deras chanser.
Jag har redan idag uppdaterat här med nya bilder från träning, tävling samt ett par bilder på de nya hästarna så ni får se dem. Nu är inte mina hastiga amatörbilder så himla bra, men ni får hålla tillgodo med dem så länge. Däremot är det proffsiga Wolfram som har tagit de flesta andra bilder, så kolla in allt under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1