Dagbok

Stallets dagbok

En mycket solig och varm lördag! Som ni vet brukar ju många ägare komma på besök och idag var inget undantag. Dagens guldmedalj gick till vår duktiga fotograf Wolfram som trots lång bilväg var på plats i god tid innan första turen kl 6.30 och var kvar tills vi i stort sett var klara vid lunch, mycket trevligt. Det var mycket folk som kom och gick under förmiddagen och det är ju så himla trevligt med besök, inte minst när det är så här varmt så att folk kan hänga lite på vår uteplats om man vill.
Några hästar gick raskare tempo, idag var det Daxios, Mr Tooma Global och Stureplan som gick fortast och de gjorde detta mycket bra och enkelt.
Av tvååringarna gick Bright Light, Beach Road One och Australian Open ett bra träningsupplägg där de började lugnt och ökade mer och mer och över upploppet gick det i gott tempo. Inte snabbjobb, men en rask canter och de satt väl i hand alla tre och ryttarna var entusiastiska över hur bra de kändes.
Nu är arbetsveckan slut, imorgon är det som vanligt lugnt. Ikväll taggar jag enormt för Eurovisionfinalen och hoppas Sverige och Benjamin kan vara med i segerstriden. Det är ju mycket roligare att följa en röstning om vi är med bland de någorlunda främsta än om vi ligger typ 21a... 
Önskar alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1