Dagbok

Stallets dagbok

Alltid lättare att studsa upp dagen efter en bra tävlingsdag, så efter Stureplans insats igår så gick enkelt att komma igång på morgonen. Gårdagens starthästar mådde helt utmärkt och de verkar båda ha tagit sina lopp på bästa tänkbara sätt.
85 höjdes Stureplan till (från 82) och det var väldigt väntat, jag var faktiskt ovanligt säker på att det skulle bli just det talet. Efter att ha sovit på saken så kvarstår känslan av att Pramms hoppar vi över i år och jag strök honom där idag. 
Finns nu flera alternativ till lopp framöver, men jag tycker så sakteliga att planen börjar klarna och ta form.
Dagens träning gick fint, som vanligt är måndagar lite av en rutinträningsdag med mestadels mellantempo eller lugnare och allt flöt på utmärkt och hästarna såg bra ut.
Det var också anmälan till nästa onsdag, den 2a idag. Där har vi Label Black och Haweswater samt Approach som ska kvala. Vi har flera hästar på gång för kval och jag sprider gärna ut dem lite så Fredrik kan testa dem vartefter i kval.
Imorgon blir det något raskare träning för några!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1