Dagbok

Stallets dagbok

Alltid lättare att studsa upp dagen efter en bra tävlingsdag, så efter Stureplans insats igår så gick enkelt att komma igång på morgonen. Gårdagens starthästar mådde helt utmärkt och de verkar båda ha tagit sina lopp på bästa tänkbara sätt.
85 höjdes Stureplan till (från 82) och det var väldigt väntat, jag var faktiskt ovanligt säker på att det skulle bli just det talet. Efter att ha sovit på saken så kvarstår känslan av att Pramms hoppar vi över i år och jag strök honom där idag. 
Finns nu flera alternativ till lopp framöver, men jag tycker så sakteliga att planen börjar klarna och ta form.
Dagens träning gick fint, som vanligt är måndagar lite av en rutinträningsdag med mestadels mellantempo eller lugnare och allt flöt på utmärkt och hästarna såg bra ut.
Det var också anmälan till nästa onsdag, den 2a idag. Där har vi Label Black och Haweswater samt Approach som ska kvala. Vi har flera hästar på gång för kval och jag sprider gärna ut dem lite så Fredrik kan testa dem vartefter i kval.
Imorgon blir det något raskare träning för några!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1