Dagbok

Stallets dagbok

Hemma efter en lång dag. Först var det träning som vanligt på förmiddagen. Tack vare att vi hade extra många ryttare idag så kunde vi hinna med en stor del av träningen ganska tidigt på morgonen vilket var extra bra för mig som hade först ett förmöte på förmiddagen inför Svensk Galopps Årsmöte.
Det var mycket blandad träning och några som cantrade på lite extra. Raskast gick Himalaya ensam samt Approach och Mr Tooma Global tillsammans, även Kew Bridge cantrade på i ett gott tempo och det var mycket bra att klara av att göra det ensam eftersom hon är en tvååring. De såg fina ut och det gjorde också övriga hästar och hela träningsdagen flöt på utmärkt.
Vid fikat var det verkligen superlyxigt eftersom Wolfram hade med sig två tårtor för att fira Daxios seger och flera Daxiosägare var på plats. Dessutom hade Malva med tårta eftersom hon ramlade av häromdagen, samt att det dök upp en massa andra fikabröd också, så det gick inte direkt någon nöd på oss... Det var verkligen fullproppat med folk när vi skulle fika, så här skulle det vara varje dag!
Efter träning och förmöte (som var uppe på läktaren, så jag kunde se sista turen för dagen därifrån) blev klockan 12 och när det serverades lunch tog jag istället en sväng ner till stallet och där var det full aktivitet att göra klart alla stallsysslorna och skötsel av hästar samt förberedelse inför morgondagens tävling genom att göra iordning träns mm som ska användas.
Kl 13 började mötet och oftast brukar inte formella årsmöten ta så väldigt lång tid. Här drog dock det mesta ut på tiden och dessutom så var det flera intressanta informationspunkter mot slutet, så först efter fyra timmars möte, dvs kl 17 så var vi klara. Med en segdragen förkylning i kroppen så är det tröttsamt att komma hem 13 timmar efter det att man åkte hemifrån, men så är det ibland.
Imorgon är det tävlingar igen och vi har två startande, jag har uppdaterat med kommentarer angående deras chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat)!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1