Dagbok

Stallets dagbok

Mycket fokus på startboxträningen idag. Vi passar på att öva så mycket som möjligt och jag tror vi har igen det jobbet genom att hästarna lär sig det här momentet från grunden på ett bra sätt utan stress.
Vi var där med tvååringarna och idag fick samtliga stängda bakgrindar vilket de klarade utmärkt. Vi övade också lite med att halvstänga grindarna framför utan att låsa dem. Undantaget var Kew Bridge som fick träna med Akoya och henne låste vi in och när Akoya sedan skulle hoppa ut så fick hon gå ut så fort eller sakta hon ville. Hon var verkligen duktig och lärde sig garanterat mycket på att se hur man gör när man springer av från boxarna.
Sist på dagen gick vi även dit med Striker för att inför hans start på onsdag bara kolla av att startboxmomentet fungerar. Han har ju startat två gånger i England, men kan vara bra att inte ta något för givet. Han var hur cool och snäll som helst.
Idag var det också startanmälan till nästa onsdag (det är ju tävlingar på söndag först till att börja med...). Vi har fyra startande och det är Global Boxticker, Haweswater, Striker och Tailwind. Dessutom har vi Akoya i kval eventuellt, vill se hans snabbjobb först så han är redo.
Imorgon är det lite raskare träning för en del hästar!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  På Irland köptes nyligen in två nya tvååringar. I den ena finns två andelar kvar. Han är e Authorized och har precis efteranmälts till Norsk Derby 2019. Han har kommit ganska långt i sin träning och det dröjer inte så länge tills han är kval och startklar. Han siktar redan i år på att starta i en del storlopp.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1