Dagbok

Stallets dagbok

Tillbaka i verkligheten igen och det är inte det sämsta det, kändes skoj att komma till stallet imorse. Jag inledde dagen som vanligt med att gå runt och känna igenom alla hästarnas ben, idag lite extra noga och hästarna kändes överlag fina.
Efter de vanliga morgonsysslorna med tempning och fodring bl a så drog träningen igång från 6.30 och sju turer reds idag. Pigga hästar och allra busigast var Bright Light som inledde turen med att bocka ut ur stallet tills Tobias ramlade av. Som tur var så gick det bra och både häst och ryttare kunde komma iväg på turen ganska omgående och sedan gick det hur bra som helst.
Det blev en dag med mestadels mellantempon, imorgon kommer en hel del hästar att träna på i lite friskare tempo.
Idag kom också det ganska väntade beskedet att tävlingarna på söndag (den 8e) ställs in. Det kommer att bli lite fler lopp utskrivna de kommande tävlingsdagarna för att så många som möjligt ska få starttillfällen. Så klart är det tråkigt att inte tjälen har släppt än, att våren dröjer. Samtidigt vill man inte ta någon risk och skicka ut hästar på en bana som inte är färdigpreparerad och dessutom vill man gärna hinna träna en del på banan innan det är dags för lopp, så känner i alla fall jag.
Enligt väderprognoserna så ska det bli plusgrader även på nätterna inom några dagar och då borde tjälen kunna släppa. Vore ju jättebra om vi kan börja träna på dirttracken helst på lördag men annars från nästa måndag, ha veckan på oss att låta hästarna vänja in sig vid underlaget och så tävlingar nästa söndag (den 15e). Håller tummarna för detta!
Har börjat jobba med bilderna från Dubai och imorgon kommer en bilduppdatering!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1