Dagbok

Stallets dagbok

Kallt och blåsigt imorse. Egentligen inte så kyliga grader, men vinden gjorde sitt till och det var ordentligt fruset i marken. Men sedan kom solen och det blev riktigt trevligt väder framåt dagen. 
Träning som vanligt och det är roligt att följa framstegen för de hästar som vilat och som nu jobbar upp sig mer och mer inför säsongen. De ser väldigt fina ut och man kan inte låta bli att drömma sig bort till våren och sommaren och längta till alla roliga bättre lopp som kommer. 
Här kommer avslutningsvis för idag ett filmtips (som inte har något alls med hästar att göra) om ni har Netflix. Filmen True Spirit är baserat på en verklig händelse och handlar om en tjej som redan som barn bestämde sig för att bli den yngsta någonsin att helt ensam (som sextonåring) segla jorden runt genom stormar och andra utmaningar. En jättebra film som aldrig var seg och med en imponerande målmedvetenhet. Se den!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1