Dagbok

Stallets dagbok

Tävlingsdag och första loppet kl 12.20. Vi hade Dharwin i första loppet och när han gick upp till ledvolten så började vi sadla Snowfoot och Stureplan. Men så efter en stund så kommer Dharwin och David tillbaka in i stallet, ambulansen har inte dykt upp och det är ett säkerhetskrav att den är på plats när vi tävlar. 
Det tog en bra stund innan vi fick besked om vad som hänt och om den var på gång. Det visade sig att den hade kört i diket (men de var som tur var oskadda) och ny starttid blev klockan 15.00, nästan tre timmar senare alltså. 
Det här är som en repris på hur det var för två år sedan när ambulansen körde i diket och vi satt i vårt kök i timmar och väntade. Då var allt stängt eftersom det var coronabegränsningar och ingen publik, nu var både stallfiket och restaurangen öppen. 
Men till slut kom vi igång och det blev en mycket bra dag med härlig seger för Stureplan och en fin insats av Snowfoot som trea. Tråkigt dock att Dharwin tappade alla sina möjligheter i starten, men vi stryker ett streck över det och  tar nya tag med honom nästa gång (som blir när vårsäsongen drar igång i april). Se närmare kommentarer om hästarnas insatser under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1