Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det mycket fokus på raskare träning; både snabbjobb och friskare tempon. Hästarna såg verkligen fina ut och gjorde det jättebra, det känns uppåt igen efter den här infektionen som varit. Sedan vill man naturligtvis också se det i tävling, vi tar inget för givet förrän hästarna presterar i lopp och visar att de är helt friska.
Men samtidigt får man glädja sig åt att det ändå känns som att det har vänt och att vi är på gång igen, men hur lång tid det tar tills stallformen är helt på topp det återstår att se. På onsdag har vi tre starthästar och ett kval, då får vi en första indikation på hur det står till. Det är ju först i tävling när de gör maxprestationer som det verkligen märks om de är hundra procent friska eller inte.
Imorgon är det träning som vanligt och vi se fram emot en trevlig lördag i stallet. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1