Dagbok

Stallets dagbok

En ganska intensiv men trevlig lördag i stallet. Det är den där helgkänslan när det dyker upp en hel del ägare och det är roligt med mycket folk på plats. 
Träningsmässigt så har de hästar som är igång börjat öka upp tempot helt individuellt. De som bara har ridits i några dagar håller sig fortfarande i lugna tempon medan de som varit igång tränar på lite mer. 
Arbetet med åringarna går vidare och de är så duktiga och lär sig allt fort. De börjar nu förstå tömkörningen och styrningen, nästa steg blir att göra samma sak ute på området. Med de här förberedelserna kommer de vara redo på ett helt annat sätt när vi sedan börjar rida dem än att hoppa upp och börja sitta på dem så snabbt som möjligt. Men så klart längtar man lite tills de kan gå ut och ridas på tur och man får se dem med ryttare. 
Imorgon är det tävlingar och vi har gjort en halskontroll av våra tilltänkta starthästar. Beach Road One såg bra ut i halsen medan Sharp Eye var aningens irriterad. Det var inte jättemycket men tillräckligt för att han kommer att strykas och han får sikta på start om dryga två veckor istället. 
Så då blir det bara en starthäst imorgon och jag har uppdaterat kommentar om chanserna under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1