Dagbok

Stallets dagbok

Även idag var Vanessa sjuk, men istället hade vi Matilda på plats som red turer nästan hela förmiddagen. Tappert gjort måste jag säga eftersom hon bara sporadiskt kommit och ridit enstaka turer sedan graviditet och mammaledighet. Men Matilda är en riktig träningsfantom som bl a är ute och springer långa sträckor så grundkonditionen finns i alla fall.
Det var många hästar att rida och en intensiv dag, men det gick ändå toppenfint tack vare bra uppbackning i stallet samt ett schema som gjorde att det flöt på. 
Några hästar gick raskare tempo och snabbast gick Princeton Graduate som startar på onsdag samt Quagmire som siktar på start i Norge igen om ett par veckor och båda gjorde det superbra. Även Snowfoot cantrade på lite friskare och börjar äntligen komma igång nu efter att ha tagit lång tid på sig. 
Imorgon ser jag verkligen fram emot en lugn söndag, det var väldigt länge sedan det var en dag hemma och lite återhämtning behövs. 
Ett litet tips till er som gillar bra serier om ni inte redan har sett den: Tunna blå linjen som ligger på Svt Play. Säsong ett kom förra året och var fantastisk, nu har säsong två börjat med ett nytt avsnitt varje söndag och då har de också lagt ut första säsongen igen. Om poliser i Malmö och det är en serie med skådespelare, men känns så verklig att det nästan skulle kunnat vara en dokumentär. En otrolig insikt i polisers inte alltid så enkla vardag av högsta kvalitet, se den!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1