Dagbok

Stallets dagbok

Vanessa var sjuk idag, så vi fick planera om arbetet och turerna litegrann men det gick bra. Två hästar gjorde lite raskare träning idag;
Douze Points gjorde ett längre snabbare jobb tillsammans med Ulrika på dirttracken och han såg hur stark ut som helst. Väldigt roligt att se!
Ett annat glädjeämne var Daytona Gold som verkligen är på gång tillbaka. Han inledde ju året med en överlägsen seger, men i starten efter var han sig inte alls lik och efter det var han konstigt seg och trött.
Efter en hel del veterinärkontroller och blodprov så är det till slut utrett och klart att han fått i sig något giftigt, men vad det är kan de inte säga och inte heller när. Veterinären sa att om en häst blir förgiftad så kan det påverka allt från fem minuter till hela livet, så det är omöjligt att veta vad som hänt hur gärna man än vill. Men nu är alla prov bra igen och han verkar helt ha återhämtat sig och ser helt fantastiskt fin ut. Men som jag skulle vilja ha svar på vad som hände...
Igår var det startanmälan till onsdag och då har vi Princeton Graduate och Douze Points i samma lopp samt Blueprint i kval istället för söndagens inställda kvallopp.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1