Dagbok

Stallets dagbok

Härlig lördag med många besök, alltid lika roligt att få träffa och prata med våra trevliga ägare som kommer och hälsar på. Nu var ju detta sportlovsvecka och några var upptagna med annat, men det blev mycket folk ändå under förmiddagen.
Väldigt kall natt och morgon, men solen sken tidigt och vid lunch kändes det faktiskt riktigt behagligt.
Hästarna skötte sig fint i de lugna tempon vi tränar i just nu, men det märks på dem att de är taggade för mer och fartigare träning. Jag hoppas verkligen vi kan komma igång med det igen i nästa vecka och det ser lovande ut när man läser väderprognosen (som jag glor på flera gånger om dagen just nu...).
Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig helg! Ni som brukar läsa här vet nog att jag är en Mello-nörd, så just nu laddar jag för Andra Chansen med de roliga duellerna, detta börjar i skrivande stund alldeles strax. Felix Sandman tycker jag har en mycket bra och avskalad låt som han också sjunger med stor känsla, så nu bör han lätt ta sig till nästa veckas Final, där hör han absolut hemma.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1