Dagbok

Stallets dagbok

Trött imorse efter att ha haft möte i styrelsen för Stockholms Galoppsällskap till ganska sent igår kväll. Här har jag efter moget övervägande kommit fram till att minska ner på engagemang runt omkring tränandet. För tillfället är jag förutom med i styrelsen för SGS även med i Fullmäktige, Tävlingskommittén samt ordförande i Tränarföreningen. Det här är ett bra sätt att kunna påverka, men samtidigt måste man värdera sin tid lite också.
Vårt stall har växt väldigt mycket och med det även arbetet runt i kring stallet. Det är mycket jobb förutom själva stalljobbet, jag skulle säga att det är nog nästan en heltid bara med arbetsplanering, anmälan, fakturering, hemsidan mm mm. Detta alltså utöver själva träningen av hästarna. Jag vill kunna koncentrera mig mer på vårt stall och allt kring det. 
Därför meddelade jag nyligen till valberedningen för SGS att jag vill hoppa av styrelsen till årsmötet nu i april. Bara detta kommer vara klart underlättande och därefter får vi se hur det blir med resten, det får blir ett utvärderande. Stallet, träningen och hästarna är det jag vill ägna mig åt!
Dagens träning gick jättebra och hästarna börjar nu träna på lite mer. Banorna är i mycket fint skick med bra fäste, så det känns som rätt läge nu att börja smyga upp tempot mer och mer. Däremot verkar väderprognosen gå mot kallare väder och då kanske vi får hålla igen lite igen innan sedan förhoppningsvis våren anländer inom en snar framtid.
I reportageserien Stallgång hos tränarna på Svensk Galopp var det idag dags för oss att presentera våra hästar inför säsongen. Man blir stolt och glad över hur fina hästar vi har, det är enormt peppande! Här kan ni läsa artikeln:
https://www.svenskgalopp.se/artikel?cid=1.676929&defaultMenuId=true

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1