Dagbok

Stallets dagbok

På väg till stallet imorse ringde telefonen och en mycket kraxig Fredrik meddelade att han var sjuk. Det var ingen jätteskräll eftersom han redan igår kämpade med både feber och förkylning. Normalt sett så rider han sex turer vilket han skulle ha gjort idag också, så det blev en tuff arbetsdag för oss att hinna med allt. 
Måste med stolthet säga att vi klarade av detta med bravur, med en bra arbetsinsats och teamwork så gick dagen utmärkt! Visst fick vi kämpa på och det blev ett fullspäckat tidsschema direkt från morgonen, men det gick bra.
Vid fikat kl 8 kom Eva och Pelle, som är Strikers ägare och de hade med sig kanongoda semlor dagen till ära (man kan ju inte missa att äta semlor på Fettisdagen!) så det blev en extra god fika idag, mycket trevligt.
Förutom träningen och allt det vanliga arbetet i stallet så kom dessutom vår chiropraktor och kollade igenom en del hästar. Det var länge sedan hon var hos oss men nu när säsongen närmar sig så är det bra att man får en koll. Hon känner först igenom varje häst och jobbar sedan med massage, akupunktur, laser och manipulation, allt beroende på vad hästen behöver.
Det var inga stora problem med någon av de hästarna hon tittade på idag, men en bra hjälp att släppa på lite småspänningar här och där helt klart.
Utöver detta var också vår veterinär förbi en sväng och kollade igenom några munnar på tvååringarna. När de är unga så händer det mycket på tandfronten och de blir lätt vassa, så det är viktigt med några extra kontroller just för unghästarna.
Så en maxad dag verkligen, men är väldigt nöjd både med själva träningen och inte minst hur bra vi hann med allt!


Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1